Historie

Historie

Lekker Chinees of Thais eten kan sinds kort ook in Enkhuizen.
Geen vernederlandste hap, maar smaakvolle gerechten op basis van traditionele recepten. Verse ingrediënten en pure smaken, verwerkt in ambachtelijk bereide gerechten. Dat biedt C&T Maaltijden in de Piet Smitstraat.
De afhaal- en bezorgservice wordt gerund door de 26-jarige Chun-Ting, getogen in Enkhuizen. Zijn ouders exploiteerden jarenlang het succesvolle Chinese restaurant Kwong Chow in de binnenstad van Enkhuizen. “Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de horeca en ben nu klaar om mijn droom te verwezenlijken: een eigen familiebedrijf”, vertelt Chun-Ting enthousiast. De ondernemer wordt bijgestaan door zijn vader, die nog graag zijn kookkunsten in praktijk brengt.
C&T, dat staat voor Chinees en Thais, heeft een uitgebreide menukaart met traditionele Indische, Cantonese en Thaise gerechten en complete menu’s.
Een mix van passie, traditie, kruiden en verse ingrediënten zorgen voor een ware smaaksensatie.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Regelmatig heeft C&T aanbiedingen en acties. historie
Bezorgen of afhalen
C&T is dagelijks geopend van 16.00 tot 20.30 uur, vrijdag en zaterdag 16:00 tot 21:00 uur behalve op dinsdag. Bezorging vindt plaats tussen 17.00 en 20.30 uur.
Bestellingen kunnen tegen een geringe vergoeding thuis worden bezorgd.Afhalen kan uiteraard ook. Desgewenst kan alvast telefonisch worden besteld, zodat de wachttijd wordt verkort.
Vervelend is het wachten bij C&T overigens niet: door een groot raam krijgen klanten letterlijk een kijkje in de keuken.

All-in Catering/buffetten
Niet alleen particulieren kunnen bij C&T hun maaltijd bestellen. Het Enkhuizer bedrijf heeft ook een cateringservice voor evenementen, bijeenkomsten en bedrijfs- en familiefeesten. “We hebben een standaard cateringkaart, maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren.
In overleg is veel mogelijk!”Buffetten worden geserveerd in warmhoudschalen, bezorgd op door u gewenste locatie en tijd, borden en bestek in bruikleen, ophaal service en afwas service.