Chinees fondue

fondueWat is Chinese fondue?
Chinese fondue is een fondue, waarbij verschillende soorten vlees, vis en groenten worden klaargemaakt in bouillon, in plaats van vet/frituur olie.
Dit gebeurt in een traditionele Chinese fonduepan. Het wordt vaak ter gelegenheid van een feestdag gegeten.
De ingrediënten worden in een netje in de bouillon gekookt. Het vlees of vis wordt met een apart sausje gegeten.
Ter afsluiting van de fondue wordt de overgebleven bouillon in soepkommetjes gegoten en over de aanwezige gasten verdeeld en gedronken.
De bouillon is dan, volgens de Chinese wijze, vol van al het goede van de ingrediënten en geeft zo gezondheid aan de gasten.
Het is gezond, lekker, origineel en hartstikke gezellig!

Gezellig met familie of vrienden tafelen? Ga Chinees fonduen!
Geniet van het samen eten in uw eigen omgeving.
Chinese fondue is een leuke en gezonde manier van koken. De verschillende ingrediënten kunt u zelf koken in een fonduepan.
Daarna worden de gerechten op smaak gebracht met de bijgeleverde sauzen.
Vanaf vier personen biedt C&T Maaltijden u de mogelijkheid om zelf thuis traditioneel Chinees te fonduen.

Wat krijgt u?

– Een fonduepan, elektrische kookplaat, met zeefjes (in bruikleen, €50,- borg per fondue pan)
– Twee verschillende bouillons, gescheiden door een scheidingswand
– Schaal met verschillende soorten vlees, vis/seafood en groenten (±500gr. per persoon)
– Verschillende traditionele sauzen (hoi-sin saus, sojasaus en sambal)
– Witte rijst, bami, nasi en Chinese noedels (eenvoudig op te warmen in oven/magnetron)

Dit allemaal voor slechts€ 25,95 p.p.